اموزش سلامت

خیار پرخطر و انار سالم ترین محصول

        

سلامت > عمومی - خیار با ۳درصد آلودگی، پرمخاطره‌ترین محصول کشاورزی است.   

میبدی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اعلام این خبر گفت: البته 3درصد از تولید خیار در کشور که دارای باقیمانده‌های سموم بالاست جزو تخلفات تولید‌کنندگان این محصول به‌شمار می‌رود و باید با آنها برخورد قانونی انجام شود.

محمدعلی باغستانی با تأکید بر اینکه میزان سم مصرفی در تولیدات کشاورزی ایران نصف میانگین جهانی است، توضیح داد:«بیشترین مبارزه شیمیایی و استفاده از سم برای محصولاتی مانند گندم و برنج است درحالی‌که برای تولید محصولاتی مانند انار، کیوی، انجیر و... از هیچ سمی استفاده نمی‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.